AMS 2000 Trading Impex SRL

Domeniu: distribuție dispozitive medicale, oferire soluții complete de diagnostic pentru laboratoare medicale

AMS 2000 Trading Impex a fost înființată în 1997 și face parte din divizia Bio-Medical a grupului de companii BATM Advanced Communications Ltd.

Compania s-a făcut cunoscută pe piața din România ca importator și distribuitor autorizat de dispozitive medicale, reactivi și consumabile de laborator, oferind soluții complete de diagnostic pentru laboratoarele medicale.
AMS 2000 Trading Impex a evoluat constant în cei peste 25 de ani de activitate, adăugând la portofoliul de produse o gamă extinsă de echipamente dedicate cercetării științifice, mediului industrial și domeniului securității, dar și soluții pentru laboratoarele de chimie alimentară și de mediu.

Compania pune la dispoziția clienților din România SOLUȚII COMPLETE, de la furnizarea de echipamente, punerea acestora în funcțiune prin propria echipă de ingineri specializată direct la producători, mentenanță și service la nivel național, până la instruirea operatorilor în ceea ce privește utilizarea echipamentelor instalate și suport pentru cele mai diverse aplicații.