Miradex Wooden Buildings

(Mander Forest SRL)

Domeniu:  Materiale noi și nanomateriale, Eficiență energetică, carbon neutral buildings

Miradex Wooden Buildings este o companie stabilă în continuă dezvoltare și inovare, cu 30 de ani de activitate în prelucrarea lemnului.

Organizația are expertiză în proiectare, producție și asamblare case pe structură de lemn, case prefabricate din lemn, ferme din lemn și structuri acoperișuri pentru clădiri rezidențiale și comerciale. În toată perioada de activitate, organizația a fabricat și executat zeci de mii de metri pătrați de ferme din lemn, șarpante, mansarde, hale industriale și clădiri rezidențiale.

  • Produse, Servicii, Tehnologii proprii – Un sistem structural modular, pe structura de lemn, izolat cu materiale naturale precum paiele, în urma cărui folosire rezultă o structură cu amprenta negativa de carbon. Alt exemplu este un material termoizolant realizat din paie (un waste product rezultat din agricultura) pe care putem sa il folosim ca termoizolatie cu proprietati termice comparabile cu vata minerala, dar cu amprenta negativa de carbon.
  • Servicii oferite: Proiectare structuri din lemn, Consultanta eficienta energetica – standardul nZEB (nearly Zero Energy Building)