RideSafe

Domeniu – Servicii privind tehnologia informației (IT&C)

Rise este un dispozitiv încorporat care integrează motocicleta la IOT pentru a vă crește siguranța în timpul mersului. Folosind noile tehnologii, acest dispozitiv oferă acces în timp real la informații relevante despre moto-ul dvs., indiferent unde vă aflați.

Unitatea principală din spatele creației Rise este siguranța călărețului, iar încercarea de a realiza acest lucru a dat naștere sistemului de apeluri de urgență RiSe. Sistemul este capabil să detecteze orice accident care poate apărea în timp ce vă aflați pe motocicletă și să trimită un SMS serviciilor locale de urgență care conțin coordonatele, informațiile personale și medicale. În plus, va folosi crowd sourcing pentru a alerta toți utilizatorii din apropiere că aveți nevoie de asistență.

Având în vedere acest lucru, am dezvoltat o alarmă inteligentă, care, folosind senzori inteligenți montați în dispozitivul însuși, trimite notificări în timp real smartphone-ului dvs. Parametrii alarmei pot fi, de asemenea, reglați fin din aplicația mobilă, astfel încât să aveți întotdeauna control deplin asupra acesteia.