VBR ENRGY

NETWORK SRL

Domeniu – IT&C

VBR Labs este o  afacere boutique care oferă soluții software cliențlor în funcție de nevoile lor, punând accentul pe integrarea celor mai recente tehnologii de pe piață. Suntem mereu la curent cu nevoile diverselor industrii, ceea ce ne permite să transformăm ideile clientului în produse de top.

Furnizăm soft-uri create complet in-house – cu un accent deosebit pe servicii digitale financiare. Scopul nostru este de a livra produse complete, inovatoare, și mai ales scalabile.

Toate soft-urile noastre sunt realizate de la zero, în funcție de cererea clientului, și utilizează cele mai inovative tehnologii de pe piață – la cele mai bune prețuri de pe piață. Folosindu-ne experiența în domeniu, vă putem furniza soluții software gata de utilizat în timp record.

Cel mai complex produs al nostru de până acum este Veelancing – prima platformă pentru liber-profesioniști care se bazează pe blockchain. Este o platformă descentralizată și unică în lume, creată pentru a satisface cererile pieței muncii de astăzi. Platforma permite indivizilor talentați să intre în contact cu clienți serioși de pretutideni – în condiții de maximă securitate.