Fonduri-Structurale.ro

Domeniu – Portal de informare despre finanțări nerambursabile

reprezintă o echipă de oameni dedicați performanței, care din 2007 perseverează în a oferi un pachet de servicii complet privind implementarea finanțărilor nerambursabile în România.  

Fonduri-structurale.ro este liderul surselor online de informare despre finanțări nerambursabile. Comunitatea fonduri-structurale.ro numără peste 110.000 membri înregistrați, peste 8000 de abonați la newsletter și peste 23.000 de prieteni în social media.

Portalul a primit Diploma de excelență în popularizarea, gestionarea și pregătirea programelor co-finanțate din Fonduri Europene acordată de Fundația EUROLINK – Casa Europei (2008) și Premiul de excelență pentru promovarea spiritului și valorilor europene acordat de Institutul European din România (2014). Este singura inițiativă românească premiată în cadrul competiției organizate de Comisia Europeană Altiero Spinelli Prize for Outreach: Spreading Knowledge about Europe (2017).

Fonduri-structurale.ro este organizatorul campaniei „Succesul e …MOLIPSITOR!” și al Galei Fondurilor Structurale în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România. La cele două ediții ale Galei Fondurilor Structurale (2014 și 2017), peste 50 de proiecte derulate în România au fost recompensate pentru rezultatele lor.