Loading Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

EDU | Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia; Despre Meseriile Viitorului

25 noiembrie 2020 @ 4:00 pm - 26 noiembrie 2020 @ 4:00 pm

Deschidem seria webinariilor „Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia” cu materialul despre Meseriile Viitorului, prezentat de Asociația INACO – Inițiativa pentru Competitivitate.

În perioada 25 noiembrie – 23 decembrie 2020, Asociația Magurele Science Park (AMSP) a organizat pentru elevii și profesorii din Județul Ilfov seria de webinarii „Boți, roboți și coboți – Cum conviețuim cu tehnologia”. Evenimentele sunt dedicate schimbărilor pe care tehnologia le aduce atât în viața de zi cu zi, dar, mai ales, în viața profesională.

Astfel, vor fi organizate 5 webinarii susținute de către partenerii AMSP: INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, RoboHub – Ana Maria Stancu, Agricloud – Marcel Ionescu și ClarK – Vlad Macelaru, care abordează teme referitoare la meseriile viitorului. Pornind de la o prezentare generală a ceea ce se întrevede în prezent că va însemna munca alături de mașini inteligente, participanții sunt conduși prin domenii ale tehnologiei de vârf ce vor fi aducătoare de schimbări profunde: robotică, VR, modelare 3D, Internet of Things.

Detalii

Începere:
25 noiembrie 2020 @ 4:00 pm
Se termină:
26 noiembrie 2020 @ 4:00 pm
Categorie eveniment:
Taguri eveniment:
, , ,

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect