Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MSP Live | Webinar | Cum să generăm cele mai bune idei pentru afaceri de succes

8 iunie 2021 @ 5:00 pm - 6:00 pm

 

Asociația ”Măgurele Science Park” împreună cu Centrul de Antreprenoriat UPBizz, din cadrul Universității Politehnica din București am organizat, pe 8 iunie de la 17:00, Webinarul Cum să generăm cele mai bune idei pentru afaceri de succes”. Evenimentul a fost dedicat studenților din cadrul UPB, viitorilor antreprenori sau antreprenorilor la început de drum, dar și altor actori interesați de procesul de ideație.

Am povestit cu Cristiana Bogățeanu  despre:

– Inovația ca mindset

– De unde „pornește” o idee?

–  Care este diferența între inventator și antreprenor?

–  Unde și cum iți vin cele mai bune idei?

 

 Cristiana Bogățeanu – Director Executiv, ROTSA-Romanian Tech Startups Association, Trainer și Consultant Colors in Projects

BIO | Cristiana Bogățeanu este mama, business mentor și antreprenor. Este cunoscută ca fiind un ambasador al inovațiilor în tehnologie, promotor al schimbării sustenabile și sustinător al inițiativelor indiferent de domeniul de aplicabilitate.

În 2011 a contribuit la înființarea primului hub educațional STEAM pentru liceenii și studentii din Romania organizând în premieră un campionat de fotbal robotic.

Câțiva ani mai târziu a devenit unul dintre membrii fondatori al primului start-up IoT din România (DeviceHub.net) dar și al Academiei inventeaza.ro prin care peste 3000 de elevi și studenți au beneficiat de mentorat dobândind competențe de electronică, programare, robotica dar și antreprenoriat.

De-a lungul carierei, prin activitatea de mentorat și training cu tinerii, a câștigat numeroase premii precum: Premiul al III-lea Da Vinci 2016 – concurs de inovație,  Mențiune, Da Vinci 2016 – concurs de inovație,  Premiul al II-lea la HackTM 2014, Premiul 1 Yahoo Open Hack 2011, Premiul 1 Webstock 2011, Mențiune Inventika 2011 etc.

Alături de echipa sa, a atras finantări pentru companiile sale și a participat la programe de mentorat oferite de acceleratoare cunoscute precum Seedcamp, Challenge Up, Hub:Raum.În contextul pandemic al anului 2020, a ales să se implice voluntar în calitate de manager de program în ceea ce a devenit cea mai mare mișcare de producere și trimitere viziere gratuite către cadrele medicale și tot personalul implicat în combatarea acestui virus SARS-CoV-2, viziere.ro.

Mai multe informații sunt disponibile aici: https://www.cristianabogateanu.com/despre-mine

Facebook tag – https://www.facebook.com/CristianaBogateanuMentor

 

Detalii

Data:
8 iunie 2021
Timp:
5:00 pm - 6:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect