Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

B2Com | Dezbatere cu Laurențiu Niță antreprenor și cercetător

8 aprilie 2020 @ 10:00 am - 1:00 pm

Măgurele Science Park lansează DEZBATERILE SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION, prin care ne propunem să promovăm cercetătorii, oamenii de business și specialiștii din educație care pot contribui la evoluția societății și a ecosistemului de inovare. Vom căuta experți români din România, dar și din Diaspora , modele de care avem nevoie mai ales în actualul context incert.

Începem seria SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION alături de Laurențiu Niță, antreprenor și cercetător în fizică cuantică la Durham University.

El este fondatorul startup-ului Quarks Interactive. Înțelegerea elementelor de fizică cuantică devine posibilă folosind un joc video cu un conținut științific. Astfel, Quarks Interactive a conceput jocul Quantum Odyssey – acest produs necesitând finanțare pentru finalizarea lui la standarde de top și pentru lansarea lui la finalul anului 2020.

Asociația Măgurele Science Park coagulează în jurul membrilor săi instituții de cercetare și de educație academică din regiunea București – Ilfov cu scopul creării unui context propice pentru crearea unui parc științific la Măgurele.

Detalii

Data:
8 aprilie 2020
Timp:
10:00 am - 1:00 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect