Loading Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

S2B | Dezbatere cu antreprenorul Emil Slușanschi, profesor universitar

17 august 2020 @ 1:30 pm - 2:00 pm

DEZBATERILE SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION, un proiect al Asociației Măgurele Science Park prin care ne propunem să promovăm cercetătorii, oamenii de business și specialiștii din educație care pot contribui la evoluția societătii și a ecosistemului de inovare.
Invitat special este antreprenorul Emil Slușanschi, profesor universitar, un specialist implicat în multe proiecte de educație antreprenorială. Emil Slușanschi este profesor la Departamentul de Calculatoare la Universitatea Politehnica Bucuresti. Pe lângă o activitate didactică remarcabilă, Emil este cercetător științific de prestigiu în domeniul sistemelor de calcul de înaltă performanță.
Am discutat cu Emil despre cum construim punți de legătură între mediul de cercetare, universități și mediul antreprenorial, dar și despre barierele identificate în colaborarea dintre mediul universitar și reprezentanții mediului de afaceri.
Ce sfaturi avem pentru alți antreprenori și manageri? Cum poți să faci proiecte alături de universități? Ce proiecte de succes sunt astăzi în România

Detalii

Data:
17 august 2020
Timp:
1:30 pm - 2:00 pm
Taguri eveniment:
, ,

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect