Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MSP-UPBizz | Webinar | PR& Personal Branding. De ce este important să devii un Thought Leader

15 noiembrie 2021 @ 5:00 pm - 6:30 pm

Asociația ”Măgurele Science Park”, în calitate de partener în Fii Antreprenor 5.0 – concept dezvoltat de Centrul de antreprenoriat UPBizz din cadrul Universității Politehnica din București a organizat  pe 15 noiembrie, ora 17.00 al treilea webinar cu tema ”PR& Personal Branding. De ce este important să devii un Thought Leader”.
Acest eveniment face parte din seria de evenimentele / sesiuni de mentorat, prin care asociația MSP invită mentori cu expriență în diverse domenii pentru a le prezenta studenților din program despre experiența și expertiza personală.
Meet the Mentor
Claudiu Vrînceanu, Expert PR la CV Connection, este mentorul nostru care a continuat seria de webinarii dedicate studentilor UPB din program!
Împreună cu mentorii din comunitatea MSP ne implicăm în activitătile de mentorat contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului inovator.
Iata cateva idei utile pe care le recomandă Claudiu și pe care să le puneți în practică:
– Exersează-ți abilitatea de a scrie articole ✒️ – ele sunt un outlet de comunicare eficient, care îți oferă vizibilitate și îți întărește expertiza în domeniul în care activezi sau aspiri să activezi;
– Urmărește podcasturi 🎙 – ele reprezintă o formă facilă și necostisitoare de auto-educare;
– Nu ezita să îți deschizi un ⌨️ blog, de preferat unul orientat către nișa care te pasionează;
– Folosește-te de 📱 LinkedIn, o platformă hot care oferă multiple posibilități de exprimare și conectare cu persoane din sfera ta de interes;
– Nu te sfii să vorbești în public 🗣 – fie că o faci în fața grupului de prieteni ori a unei audiențe cu care nu ești familiarizat, acest exercițiu nu va face decât să te scoată din zona de confort și să te ajute să devii spontan și mult mai flexibil.

Detalii

Data:
15 noiembrie 2021
Timp:
5:00 pm - 6:30 pm
Eveniment Category:

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect