Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

S2B | Sisteme de vânzare inovative eficiente energetic

13 septembrie 2021 @ 11:00 am - 12:00 pm

Continuăm inițiativele de tip SCIENCE | BUSINESS | EDUCATION prin care dezvoltăm comunitatea și creăm punți de legătură între actorii acestei comunități.

Invitatul nostru la Dialog cu Comunitatea MSP este Domnul Mihail Savaniu – Șef lucrări dr.ing. – Departamentul de mașini de construcții și mecatronică și Directorul Centrului de cercetare INGINERIA ECHIPAMENTELOR TEHNOLOGICE PENTRU CONSTRUCȚII din cadrul Universității Tehnice de Construcții București.

Exemplu de succes privind colaborarea dintre o companie și ofertant de cercetare este parteneriatul dintre S.C. GNOSIS – KERNEL S.R.L. și Universitatea Tehnică de Construcții București (UTCB) reprezentată de Domnul Savaniu, împreună cu echipa sa, pentru proiectul ”Sisteme de vânzare inovative eficiente energetic, pentru utilizare în mediul urban – SVIEE.”

Invitatul nostru ne-a vorbit despre sistemele automate de vânzare care pot funcționa independent energetic pentru produse menținute reci și pentru produse care se livrează calde, dezvoltate prin proiectul menționat mai sus.

Aflați mai multe detalii în materialul video:

Detalii

Data:
13 septembrie 2021
Timp:
11:00 am - 12:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Asociația ”Măgurele Science Park”
Telefon:
021.212.56.95 int. 110
Email:
office@magurelesciencepark.ro
Sit web:
https://www.magurelesciencepark.ro

Vezi evenimentele anterioare: Cercetare Mediul de afaceri Educație Tematic #MSPconnect