Partenerul MSP- 2web International Services, o companie cu un profil de custom software și Branding, lansează platforma binnno.com, în urma unei investiţii de 35.000 de euro, care îşi propune să formeze o comunitate alcătuită din companii şi consultanţi independenţi cu scopul de a furniza expertiză, accelerând realizarea de proiecte inovatoare la nivel local şi internaţional.

Am discutat cu Andreea Avramescu, CEO 2Web Services, cea care a gândit acest concept.

  1. Ce îşi propune Binnno şi cum funcţionează?

Pornind de la statisticile că România ocupă ultimul loc în Uniunea Europeană la capitolul inovaţie, iar în majoritatea organizaţiilor lipsesc seturile de abilităţi precursoare inovaţiei, am decis să lansez o platformă care să inspire actorii din piaţa de B2B să adopte soluții high-tech și să cultive inovaţia în mediul organizațional.

Misiunea noastră este de a sprijini companiile din întreaga lume să își atingă ambițiile de afaceri și să câștige cote de piață prin soluții inovatoare, curaj și responsabilitate.
Viziunea noastră este de a crește performanța în organizații, ajutând fondatorii și echipele să inoveze mai repede prin tehnologii de ultimă generație, servicii globale și expertiză.
Vom realiza viziunea noastră prin crearea unui spațiu pentru soluții de ultimă generație prin educarea, sprijinirea și deservirea comunităților noastre cu idei și expertiză inovatoare.

Binnno vine și provoacă mentalitatea tradițională a organizațiilor prin promovarea unei culturi inovatoare și crearea unor mecanisme care să încurajeze dezvoltarea gândirii de tip „future-fit” la nivelul pieței locale și internaționale, oferind posibilitatea companiilor și consultanților de a explora într-un marketplace comun soluții high-tech, de a gasi un matching automat de expertiză, servicii și oportunități de dezvoltare. 

Totodată, ajutăm organizațiile în care lipsesc seturile de abilități tehnice și de business pentru accelerarea de noi proiecte și soluții inovatoare să găsească servicii de consultanță specifice.

2.Cine poate să îşi facă un cont?

Platforma este destinată companiilor și consultanților înregistrați, iar focusul este pe companii high-tech din verticale ca AI, VR/AR, Robotics, Blockchain, 3D Printing, consultanți cu expertiză în inovație și modele noi de business.

Aplicația este în stadiul alpha, este funcțională și crește pe măsura identificării de challenge-uri specifice cu ajutorul companiilor ce participă activ la interviuri.

Te poți înscrie direct pe platforma Binnno aici: https://binnno.com/, iar un reprezentant te va contacta pentru asistență viitoare.

3. Care sunt beneficiile dacă vii acum pe platformă ?

Binnno te ajută să îți promovezi gratis serviciile și compania pe platformă, dar și în restul canalelor de tip social media, cu abonamentul de tip Partners Lifetime Deal;

Ai propriul dashboard de management vânzări și închirieri de echipamente;

Singurul comision este de 10% pentru vânzările realizate prin intermediul site-ului, cost ce acoperă eventuale fee-uri bancare și viitoare sponsorizări de proiecte invatoare locale;

Propriul sistem de mesaje și notificări cu alți membri din comunitate;

Creșterea sistemului de rating al companiei în funcție de implicarea în cadrul comunității;

Consultanță gratis one to one pentru identificarea provocărilor din zona digitală; Acces gratis la module Premium ce vor fi disponibile în următoarele release-uri.

1. Acces la binnnoLab – cu matching de soluții inovatoare, high and deep tech, expertiză și potentiali investitori, folosind un sistem de inteligență hibrid cu date complexe integrate (AI).

2. Lansarea platformei in zona de blockchain cu ajutorul partenerilor din mediul MSP