Asociația ”Măgurele Science Park” a celebrat în luna martie Ziua Internațională a Femeii și a sărbătorit femeile cu performanțe remarcante din mediul de cercetare, mediul de afaceri și educație, din comunitatea MSP.

Mihaela Toader, Administrator Public – Consiliul Județean Ilfov

Cu pasiune și determinare, femeile construiesc, zi de zi, o lume mai bună și mai frumoasă. Orice drum ați alege, sunt convinsă că acesta va fi unul plin de succes, dacă îl veți urma cu perseverență, curaj și eleganță!
La mulți ani, doamnelor!
#8martie #MagureleSciencePark #femeidecariera #MihaelaToader

Andreea Avramescu – Co-Fondator 2websoftware and services, Consultant IT, User Experience & Design:

Unul dintre cele mai bune sfaturi de carieră pentru femei este să își dezvolte un brand personal puternic. O reputație bună te pune pe radar pentru oportunități interesante de carieră.
Lansează mereu noi provocări, take action în direcția în care dorești să evoluezi și „dare to be creative

Mioara Radu – Medic Premier Clinic

30 de ani de profesie medicală,  15 ani de cercetare în domeniul medical, 20 de ani de management sanitar.
Cifre care înseamnă muncă, dăruire şi speranţe. Frumusețe, pasiune, tenacitate sunt doar câteva din calitățile care ne-au condus pașii spre noi orizonturi. Nu ne vom opri, vom fi mai bune!

Mihaiela Iliescu – Cercetător ştiinţific, cadru didactic universitar în domeniul ingineriei (mecanică, mectronică, robotică şi industrial).
“Atribute” dobândite într-o perioadă de peste 30 ani de activitate realizată cu implicare, seriozitate, perseverență şi, nu în ultimul rând, cu pasiune.
#magurelesciencepark #femeidecarieră #cercetare #robotica #inginerie

Dana Stan. Creatorul DDS Diagnostic, compania românească dezvoltată sa joace în liga profesionista a producătorilor de soluții din domeniul tehnologiilor bio-medicale. Doctor în chimie, cercetător, antreprenor, catalizatorul unei echipe dedicate inovării în domeniul diagnosticului in vitro, susținător al Repatriot Medical, promotor pasionat al curajului antreprenorial ca ingredient cheie pentru succesul profesional.

Modelul antreprenorului care te conduce cu determinare spre succes inspirându-te cu felul de a fi și de a “testa și diagnostica” provocările vieții.

Roxana Chiriță – Community Sales Manager MindSpace 

Aveţi încredere în voi şi în capacităţile voastre! Da, probabil este un clişeu însă am observat deseori ca persoane foarte capabile nu au încredere în ele şi asta le opreşte din a creşte şi a îşi realiza visurile. Fiţi curioase şi curajoase, exploraţi şi învăţaţi, puneţi pasiune şi cu siguranţă veţi avea parte de o carieră de succes.
#magurelesciencepark #femeidesucces #Mindspace

Conf. univ. dr. Cosmina Mironov, Universitatea Din Bucuresti

Am ales să mă dedic educației. Cu o misiune asumată în direcția susținerii învățării și dezvoltării tinerilor și adulților (în special, practicienilor în educație și în serviciile de suport) și a sistemelor de profesionalizare și de dezvoltare a carierelor.
Ca femei, ne putem crea cariere și atinge performanțe în orice domenii, în pofida unor concepții sociale limitative care ne restrâng aspirațiile. Avem nevoie de participare egală în viața profesională, publică și în luarea deciziilor pentru a da măsura relevanței și impactului necesare acțiunilor noastre.

#magurelesciencepark #femeidecarieră #educatie

Ana Maria Stancu – #BucharestRobots
Un om de admirat, un om care a investit în ea. Care a crezut in puterea ei! Și nu a renunțat!
De la un liceu de engleză, la director executiv al celei mai mari organizații din domeniul democrației, la CEO al primei firme de roboți umanoizi, la membru în Board-ul asociației europene de robotică. Toate pentru că mi-a plăcut întotdeauna să mă implic și am pus pasiune în munca mea.
Indiferent dacă cei din jur vă discriminează, dacă faceți bine ceea ce faceți, le va fi imposibil să vă ignore.” – mesaj transmis pentru MSP in cadrul campaniei lunii martie – luna femeilor.
#magurelesciencepark #robotica #8martie #femeidecariera

Larisa Nikole (Larisa Ioniță (Calu)) – Cercetător Științific INCDSB
Sunt curioasă în mod natural. Când auzeam de cercetare mi se părea totul atât de SF şi de inaccesibil, dar în același timp mi se părea provocator, fiind curioasă să descopăr ce înseamnă cercetarea.
Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge în această lume a cercetării, dar experienţa doctoratului m-a purtat în această direcţie.
A decide ce profesie este potrivită poate fi un proces dificil, dar dacă sunteți o persoană curioasă în mod natural, care se bucură să descopere lucruri noi, aveţi deja elementul cheie pentru a deveni un cercetător de succes.”
#magurelesciencepark #femeidecariera #cercetare #martie

Ioana Guiman – Managing Partner – Business Development, Allevo
Acum 20 de ani credeam că voi fi un programator foarte bun. Nu îmi puneam problema să mă uit cu atenţie şi să caut un alt orizont, acolo în depărtare. M-am făcut programator, dar când am realizat că nu eram unul foarte bun, am început să caut direcţii care mi se potriveau mai bine. Întâi am migrat înspre design de produs, apoi management de produs, apoi am început să acord atenţie din ce în ce mai mare ideii de creştere a afacerii. Acum fac câte un pic din toate, coordonez mai multe echipe şi încerc să găsesc soluţiile cele mai potrivite pentru problemele din viaţa Allevo.
#magurelesciencepark #8martie #antreprenor #femeidecarieră