Modul special de Paște – [Concurs]

Chiar dacă încă nu vă putem invita în laboratorul nostru digital inteligent, continuăm activitățile legate de modelarea și imprimarea 3D în mediul online.

În luna aprilie, SmartLab Măgurele organizează un Concurs de Modelare 3D cu ocazia Paștelui. Pot participa elevi de clasele III – VIII, care se înscriu la concurs (online) până la data de 2 aprilie 2021 inclusiv.

Primii trei clasați prin vot public pe pagina de facebook vor primi din partea SmartLab Măgurele câte o diplomă și un obiect imprimat 3D realizat în cadrul concursului.

Detaliile de participare împreună cu materiale video / audio și PDF cu instrucțiuni de modelare 3D în programul Tinkercad, vor fi transmise în cursul săptămânii 29- 02 aprilie 2021 către adresa de email a dumneavoastră.

Elevii vor utiliza programul de modelare 3D în cloud, Tinkercad, este recomandat a deține un cont personal, însă elevii pot obține un cont temporar pentru clasa virtuală.

Numărul maxim de elevi participanți: 50.

Etapele concursului:

  • 29 martie – 02 aprilie: Perioada de înscriere
  • 06 – 08 aprilie ora 12:00 PM: Participare la instruire online și realizare machetă finală pentru concurs (predarea machetei la finalul ultimei sesiuni din 08 aprilie)
  • 12 – 16 aprilie: Vot public și anunțarea primilor 3 clasați
  • 19 – 26 aprilie: Realizarea de către cei 3 câștigători a unui obiect special pentru Paște, sub îndrumarea echipei SmartLab Măgurele și imprimarea 3D a acestuia

Sunt recomandate cunoștințe generale în programul de modelare 3D Tinkercad, sau parcurgearea materialelor cu instrucțiuni înainte de sesiunea din 06 – 08 aprilie.

Este necesară utilizarea unui calculator cu mouse dedicat.


Va mulțumim, numărul maxim de participanți a fost atins.