Testimoniale

După un an de colaborare, putem spune că MSP este un adevărat Centru de excelență, cu o echipă de profesioniști, foarte implicată, creativă și cu o capacitate maximă de comunicare. INCD ECOIND a regăsit în MSP corespondentul ideal pentru a transmite și a sprijini crearea de sinergii între mediul de cercetare, educație și mediul de afaceri. Ne dorim ca împreună să reușim să creștem vizibilitatea ofertei de cercetare și servicii, într-un demers transparent de consolidare a relațiilor dintre instituțiile de cercetare și companiile private, în scopul valorificării rezultatelor cercetării. MSP este un exemplu și un îndemn pentru multiplicarea acestei inițiative!

Ioana Mihai
Director CTT, ECOIND

Colaborarea SecurifAI cu MSP este abia la început dar suntem încântați de a putea contribui la acest ecosistem de cercetare care prinde tot mai multe rădăcini în România.

Schimburile de experiență cresc și încrederea cercetătorilor români în propriile capacități sau curajul de a rămâne în țară urmează același trend de care sperăm să beneficieze companiile acum locale, pe viitor globale.

Andrei Gogan
Co-founder și CEO, SecurifAI

Un proiect extraordinar, atât de util tuturor actorilor din cercetare, educație și mediul de afaceri. MSP a reușit să creeze o adevărată comunitate, în cadrul căreia se colaborează atât de bine și eficient.

Andreea Constantin
Director general, Clinica Zetta

Tehnologia digitală este un motor al competitivității economice și este în prezent vitală pentru mediul de afaceri. Consorțiul Smart eHUB, in care MSP este partener activ, contribuie nemijlocit la creșterea nivelului de competențe digitale, pentru a sustine transformarea afacerilor din regiune în era digitală.

Emanuela Modoran
Coordonator, DIH Tech Ventures

Parteneriatul cu MSP ne-a ajutat foarte mult să diseminam rezultatele proiectelor noastre și ne-a deschis porțile spre comunitatea academică. Fără rolul lor de facilitator ne-ar fi fost extrem de greu să accesăm această zona către care doream să ajungem.

Ioana Guiman
Managing Partner, Allevo

Felicitări întregii echipe Măgurele Science Park pentru tot ceea ce faceți și pentru realizarea revistei. Și mulțumim pentru parteneriatul frumos pe care il avem.

Roxana Chiriță
Community Sales Manager, Mindspace

Trebuie sa iesim din paradigma in care ne aflam in care rezultatele cercetarii fundamentale finantate din diverse surse raman in zona academica si de cercetare iar start-up-urile care ar putea sa transpuna aceste rezultate in piata, adica sa inoveze, sunt excluse din ecosistem.

Alexandru Lăpuşan
CEO și fondator, Zitec

Profesorii trebuie să exerseze modalități variate de a transforma o strategie didactică specifică spațiului școlii într-una potrivită mediului online.

Cristina GHIȚĂ
Inspector Școlar General Adjunct, Inspectoratul Judetean Ilfov (ISJ)

Mi-aș dori că Măgurele să devină un cluster de consultanță tehnică în România, care să ajute prin know-how dezvoltarea parcurilor industriale din toate regiunile țării.

Vlad Măcelaru
Co-fondator Clark

Doresc că proiectul MSP să reușească să se dezvolte de la an la an și să aducă în apropierea campusului Măgurele cât mai multe companii interesate real de cercetarea științifică…….MSP să promoveze și coordoneze Programe ministeriale de transfer tehnologic și să devină o punte solidă de comunicare între centrele de cercetare științifică de pe Platforma Măgurele și zona antreprenorială.

Felix Sima
Cercetător și Secretar științific, INFLPR (Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației)

13828

Parteneriatele între mediul de cercetare și mediul de business funcționează fără nici o problemă în condițiile în care cele doua părți își definesc corect nevoile și așteptările.

Bogdănel Budeanu
CEO, FIA Integra