Invitație la Evenimentul: ”Orizont Europa – Cel mai ambițios program cadru al Uniunii Europene pentru cercetare și inovare”, organizat de Asociația ”Măgurele Science Park”

Suntem onorați să vă invităm la evenimentul “Orizont Europa – Cel mai ambițios program cadru al Uniunii Europene pentru cercetare și inovare”, organizat de Asociația „Măgurele Science Park” impreună cu Ministerul Educației și Cercetării, care va reuni participanți din rândul:
• mediului de cercetare;
• mediului academic;
• companiilor, cu precădere al întreprinderilor mici și mijlocii;
• autorităților publice;
• asociațiilor profesionale și organizațiilor care sprijină mediul de afaceri;
• mass-mediei;

Evenimentul se doreste a fi o primă initiativă a asociației „Măgurele Science Park” pentru promovarea surselor de finanțare dedicate activităților de cercetare și inovare, precum și crearea cadrului de identificare și stabilire a parteneriatelor, în scopul creșterii participării României, prin propuneri de proiecte, la apelurile acestui program european.

Evenimentul va avea loc la Universitatea ”Politehnica” București, Splaiul Independenței nr. 313, București, Sector 6, Sala Amfiteatru AN010 „Radu Voinea”, clădirea rectorat.

Pentru a participa la acest eveniment, înregistrează-te aici:

5 Comments

Doresc sa particip la eveniment.

Buna ziua,
Imediat inainte de Agenda, este paragraful
"Pentru a participa la acest eveniment, înregistrează-te aici:" Cu click stanga pe cuvantul "aici" veti fi redirectionata catre pagina de inscrieri. Acolo va trebui sa completati toate campurile marcate cu steluta rosie. Va asteptam alaturi de noi!

O Initiativa Foarte buna si Utila!

ReplyMihai Constantinescu

Doresc sa particip dar pe situl indicat nu se mai pot face inscrieri.

ReplyCARMEN BRACACESCU

Foarte binevenita initiativa dvs., iar informatiile despre noile competii furnizate de cei de la MEC au fost foarte interesante. Asteptam sa incarcati prezentarile pentru a le studia in amanunt si a putea da un feedback colegilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *